VIDEO EKSLUSIVE:Ramush haradinaj e ka v’ra baben tonë, do te zbatohet kanuni i lekë dukagjinit

Ramush Haradinaj e ka v’ra baben tonë. Flamur Musaj, djali i Sadik Musajt, i v.rarë pas l.uftës në Kosovë, përmes një shkrimi ka thënë se ata që e v.ranë dhe që tradhtuan babain e tij mos të flenë të qetë. Ai po ashtu ka shkruar se babai i tij, Sadiki, kishte shkuar tek babai i Ramush Haradinajt, Hilmia, për te pyetur për vëllain e tij, Sinanin

Ramush Haradinaj e ka v’ra baben tonë. Flamur Musaj, djali i Sadik Musajt, i v.rarë pas l.uftës në Kosovë, përmes një shkrimi ka thënë se ata që e v.ranë dhe që tradhtuan babain e tij mos të flenë të qetë. Ai po ashtu ka shkruar se babai i tij, Sadiki, kishte shkuar tek babai i Ramush Haradinajt, Hilmia, për te pyetur për vëllain e tij, Sinanin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *