Thaçi: Sa kam qenë unë kryeministër, Kosova ka qenë shumë e zhvilluar..

Presidenti i Kosoves, Hashim Thaçi nuk eshte i kenaqur me 4 kryeministrat e fundit te Kosoves. Ai thote se ne vend qe ta zhvillojne vendin, ata e kane bere me keq..

“Sa kam qene une kryeminister, Kosova ka qene nje vend shume i zhvilluar. Hoti dhe Kurti kane…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *