Reagon Vuçiq: krejt Komandantat e UÇK-Së do te arrestohen, keshtu jemi marr vesh

ReagonVuçiq: krejt Komandantat e UÇK-Së do te arrestohen, keshtu jemi marr vesh.

Vuçiq:ka folur per ngjarjet qe po ndodhin ne Kosov aj ka thën se kjo qe po ndodh është e pritur dhe keshtu duhet te ndodhte ma heret, por ma ne fund erdhi dita.

Vuçiq tha se kjo është shum e drejt dhe keshtu jemi pajtuar te ndod, kjo është vetem fillimi sepse duhet te arrestohen edhe shum ushtar te Uçk-së sepse ata kan bër kirime ndaj Serbeve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *