Për këtë mjet ushtarak ka nevojë Ushtria e Kosovës

Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Naim Miftari, përmes një postimi, ka folur rreth ushtrisë së Kosovës për të transformuar Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri.

Dihet se krahas nevojës për shtimin e radhëve i cili do të arrij në 8 mijë trupa do të ketë edhe një sistem të avancuar të armatimeve konvencionale mbrojtëse.

Ish-eprori i lartë UÇK-së, ka thënë se M1134 Stryker është një mjet i blinduar amerikan, mjeti ideal edhe për Ushtrinë e Kosovës dhe fatal për armikun ja si duket ai mjet

“M_1134 Stryker një mjet i blinduar amerikan i cili mund të luftoj në çdo teren me çdo tank apo mjet ushtarak armik, armë ideale që do ishte e duhura për Ushtrinë e Kosovës”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *