Omer Bajrami: Martohuni me vajzat e hallëve dhe axhallarve, është hallall

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një video, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive.

Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Gazeta Express. Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton. / Hap marketingun 5 sek0nda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *