O burra tregoni a e keni njet me më ba President apo ‘Pe lo krejt politikën’

Gjithçka filloi kështu: Zotëri Kurti dhe Vetëvendosje nuk janë kah e dinë qysh formohen institucionet.

Nuk guxon me kriju kon flikt verbal e publik, mundesh me dal në televizion edhe me ja bo ligjin tjetrin, se të gjithë janë të rritur. E kam përshtypjen që veç e kanë fillu një kurs që me fajësu njëri-tjetrin, me ba eksp erimente kështu, por mos ta vazhdojnë pafundësisht kështu. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *