Një kompani ofron punë me 2 mijë euro në muaj po nuk po gjen punëtorë! – Specialja

Një kompani ofron punë me 2 mijë euro në muaj po nuk po gjen punëtorë! Miliona euro të humbura për mungesë personeli. Kjo i ka ndodhur një ndërtuesi në Trevizo të Italisë, që ka nevojë që të punësojë 30 punonjës por që nuk po i gjen dotNë fillim të shtator, me një postim në Facebook, kompania njoftonte se ishte në kërkim të 30 personave. Lajmi u publikua edhe në “Corriere della Sera”.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *