Nëna vë duart në kokë kur merr vajzën nga kopshti, kishte në kurriz…

A jeni edhe ju në mesin e prindërve që keni qenë, apo jeni në dilemën nëse duhet cuar fëmija në cerdhe apo kopësht, apo duhet ta lini me gjyshet apo dado?

E për këtë arsye, me këtë rast që do dëgjoni tani, do mendoheni dy herë.

Një nënë e re ka mbetur pa fjalë kur ka parë se në trupin e vogëlushes së saj kishte 25 shenja kaf shim esh.

Alice Martini, ka rrëfyer tm er rin e përjetuar pasi pa që në shpinën e të voglës së saj gjendeshin 25 shenja ka fsh im i. Ndër të tjera në rrëfimin e saj ajo tregon se e ka gjetur vajzën e saj të m a sa kru ar pasi është kthyer nga çerdhja.

Ndërkohë që shkoi të lante vajzën, Alice ka vënë re 25 shenja të mëdha të kuqe në shpinën e saj. Prindërit e të voglës kanë ngritur një ak uz ë për dh un ën që i është ushtruar të voglës së tyre dhe që askush nuk mban përgjegjësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *