Në ETC Lëshohet Muzikë Serbe, Konsumatori E Incizon (VIDEO)

Një video ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale. Në të shihet se si në qëndren tregtare ETC dëgjohet muzikë serbe.Një konsumator i cili në ato momente ishte brenda ETC-së e ka incizuar këta tinguj të muzikës.ETC e Ramiz Kelmendit më parë njihej si importuesi më i madh i produkteve serbe në Kosovë, madje pas vendosjes së taksës, Kelmendi e kishte kundërshtuar dhe shpesh ishte shprehur se taksa duhet të hiqej.Shtype rek,lamen qe eshte shfaqe menjehere nder kete shkrim dhe shiko videon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *