Ndodhë edhe kjo, Frashër Krasniqi dhe Milaim Zeka pijnë kafe bashkë, çka po zihet?

Ndodhë edhe kjo, Frashër Krasniqi dhe Milaim Zeka pijnë kafe bashkë, çka po zihet?

Para disa vitesh, Milaim Zeka dhe Frashër Krasniqi kishin pasur një duel fizik në një studio televizive që kishte bërë bujë të madhe. Por, ata duken se e kanë harruar këtë.

Në një kafene në Prishtinë, ata janë parë së bashku, duke kaluar momente miqësore…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *