Me gjoksin jashtë dhe e ëmbël si mjaltë Adelina e çmend avokatin e saj milioner

Adelina Tahiri është duke e shijuar në maksimum jetën luksoze.Pavarësisht thashethemeve e kritikave rreth partnerit të saj, avokatit maqedonas ajo nuk heziton ta tregojë lumturinë që ndjen me të në rrjetet sociale.

Ndonëse kanë diferencë të madhe në moshë, por kjo nuk i penguar të përshtaten me njëri-tjetrin.Së fundmi, tek sa sjellin momente nga një mbrëmje diku në diskotekë, shihen se po kalojnë mjaft mirë me njëri tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *