Thuajeni këtë Lutje çdo ditë, Zoti do ju ruajë nga çdo e keqe

Mos të ju ik dit pa mos e thënë këtë lutje (thuaje cdo dite )Thuaje kete lutje : O Allah largoje nga trupat tane cdo semundje.
O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje ,helmmagji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezimO Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje ,he.lm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim !!! me posht esht edhe inqizimi i lutjes qe duhet ta beni gjdo mbramje fill me posht kqyrne qat inqizim do befasoheni ju garantojm;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *