Kam qarë dy javë dhe jam penduar që u zhvesha koplet dhe kryta mardhënie në filmin e fundit

Aktorja Teuta Krasniqi ka qenë e ftuara e radhës në “Ky emër nuk ka nevojë për prezantim” me Artan Telakun në RTV Dukagjini.

Teuta ka folur edhe për rolin e saj në filmin “Engjëjt janë larg”, me regji të Gjergj Xhuvanit. Aktorja në këtë film ka një skenë ku ajo del ezh veshur lakiq. “Kam qenë shumë në dilema për këtë film, madje dy javë kam qa. Sot jam shumë e penduar pse kam qarë”, tha ajo, përcjell Telegrafi. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *