Atifete Jahjaga: Pom habit rinia me sa mend pe lëshojn Kosovën e po i lajn prindët vetëm

I përcjelli gjërat që po bëhen në Kosovë, por aspak nuk më pëlqen kjo gjë se çka po bajnë rinia e Kosovës, po e lëshojnë vendin e tyre. Por kanë të drejtë ashtu do bëja edhe unë me pas kanë e re, tha Jahjaga. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

Por, nëse doni me ndryshu diçka në vendin tonë në Kosovë, atëherë nga populli sidomos nga rinia unë kërkoj që të më kthejnë në udhëheqësi përsëri dhe do t’i rregulloj punët. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *